Hej företag!

Det är viktigt för oss att du hittar en lösning som gynnar dig och dina medarbetare, därför skräddarsyr vi upplägget för att det ska passa dig.

Hur mår din organistation och dina anställda? Det finns en otrolig vinst i att ta hand om sin personal, och gärna som grupp då de kan utvecklas tillsammans och bidra till en starkare företagskultur som i sin tur leder till mer lönsamma affärer.

Vill du att vi kommer till ditt företag och jobbar med företagshälsa,  organisations-utveckling genom yoga och/eller skapande. Låt oss skräddarsy ditt upplägg. 

Vårt mål är att hitta upplägg som passar dig. Oavsett om du söker en enstaka workshop, kurs av varierande längd, återkommande klasser eller personlig träning har vi alla möjligheter att skräddarsy upplevelsen så det passar dig och ditt företag.

Scrolla vidare ner på sidan för att se exempel på utbud kring yoga och skapande.

Hittar du något som verkar intressant. Tveka inte att höra av dig så bokar vi ett möte.

För bokning av möte eller frågor:
 

Maila: kontakt@alskavaranu.com

Klasser

Klasser hålls från 45-90 minuter. Under de lugnare formerna av yoga, yin- och restorativeyoga rekommenderas minst 60 minuter, men gärna 90 minuter för att kroppen skall få chans att ta till sig övningarna på bästa sätt. Läs om de olika yogaformerna här.

Passar alla - nybörjare som vana - och kräver därför ingen förkunskap. Mjuka, snälla kläder rekommenderas.

För bokning och frågor, maila: kontakt@alskavaranu.com

Kurs & workshop

Kurser hålls både i yinyoga, restoartiveyoga och fri rörelse eller som en blandning av de olika. Läs om de olika yogaformerna här.

Vi erbjuder också kurser och workshops i de olika yogaformerna i kombination med skapande i färg och text.

 

Med fördel är längden per tillfällen från två timmar upp till längre upplägg på hel- eller halvdag. Alternativ för längre perioder erbjuds och då skräddarsys upplägget.

Passar alla - nybörjare som vana - och kräver därför ingen förkunskap. Mjuka, snälla kläder rekommenderas.

För bokning och frågor, maila: kontakt@alskavaranu.com