top of page
Gratis masterclass 12/9
Lär dig hur du en gång för alla vågar följa din längtan
No more holding back.jpg

Lär dig hur du en gång för alla vågar lyssna in din längtan - och följer den! 

 

Kanske vet du inte ens vad din längtan är? Ingen fara. Det visste inte coachen Josefin heller när hon fick den frågan för första gången för 7 år sedan. Men om det var något den frågan gjorde med henne, så var det att öppna upp livet hon lever idag. Ett liv där hon mår bra, har energi och har tagit tillbaka riktningen över vem hon innerst inne alltid varit. 

 

Steg för steg låser vi under den här masterclassen upp första stegen till ditt energifyllda liv - som vi alla kan leva, om vi lär oss navigera rätt.

 

Så hej där! Du som är nyfiken. Oavsett om du vet exakt vad din längtan är eller inte är den här gratis masterclassen till för att du ska få fatt på just vad DU längtar efter - och hur du ska börja våga följa efter din längtan. Så du kan leva det livet du mår riktigt bra av. Oavsett vad som händer runt om. Varje dag!

 

För världen behöver dig. Inte som du borde vara. Utan som du innerst inne längtar efter. DET är en ledtråd som kanske är viktigare än någon annan.
 

Efter masterclassen kommer du:

  • Ha en karta över vad du längtar efter och vad du behöver göra för att nå dit

  • Veta hur du på ett tryggt sätt ska ta första steget till att reglera ditt nervsystem

  • Vara säker på hur lek och kreativitet behövs som en motpol till stress och press

  • Fått en boost i modet att våga följa din längtan

Praktiskt info

  • Var? Online LIVE via Zoom

  • När? 12 september

  • Tid? 19.30-21.00

  • Anmälan: Längst ner på sidan hittar du knappen för bokningssidan.
    OBS! Du behöver boka för att få tillgång till eventet.

 

Lärare - Josefin Andersson

Precis som alltid när coachen Josefin Andersson jobbar kommer du under masterclassen få lära dig mer om kroppens magi och hur lugn och ro tar fram det bästa i dig. Josefin undervisar alltid efter devisen att du egentligen redan har allt du behöver och hur du kan aktivera just din klokskap igen.

 

Förvänta dig mjuk yoga, konkreta övningar och att få möjlighet att komma till insikt.

 

Tvekar du? Enligt hundratals av Josefins tidigare deltagare så återkommer majoriteten om och om igen med samma typ av feedback: 

 

"Hos Josefin är du i trygga händer. Hennes förmåga att skapa ett tryggt rum och locka fram det jag trodde jag inte visste är bortom något jag tidigare upplevt."

Välkommen att boka din plats!

Psst. Länken till Zoom kommer på mail lite närmare klassen.

bottom of page