top of page
Kurs 25 h - Hej mer kreativitet! Hej då prestation.
 
Hej_mer_kreativitet_2022_1_1.jpg

Hej till dig som längtar efter mer kontakt med din inre skapare, din intuition, ditt hjärta och din kreativitet! Också hej till dig som längtar efter att få vara mer av den du är tänkt att vara och att få vara det tillsammans med andra som känner likadant.


 

Mer än en yogakurs

Jag har skapat "Hej Kreativitet! Hej då prestation." för att jag upplever att vi behöver ett gemensamt rum för att kunna fortsätta utvecklas som människor och där vi tillsammans med yogan skapar en kreativ kanal för det som kommer upp när en jobbar med sin personliga utveckling och mående. Inte bara med en yogaklass då och då och inte heller en yogakurs utan något mer - där yogan får fungera som verktyg för att utforska skapande och kreativitet. Det är inget som skapas genom en enstaka klass här och var, utan genom commitment till en period och till en process. Under tolv tillfällen under september-november kommer vi ses online. Det betyder att du kan vara med var än du befinner dig - hurra!

 

Utforska din kreativitet med yoga som bas

Jag kommer öppna upp det här spacet för en grupp som längtar efter gemenskap, rörelse, flöde och skapande. Tillsammans kommer vi utforska yoga, kreativitet och rörelse. Yinyoga och fria rörelser, mjukt och tillåtande. Vi kommer ta hjälp av naturen som inspiration. Locka fram sidor hos dig som du lagt åt sidan, men som längtar efter mer utrymme. Vi kommer utforska hur din kreativitet hänger ihop med flöde i kropp och själ, skapa trygghet genom gemenskap och utforska varför skapande inte bara sker ur ett visst humör eller stämningsläge. Du kommer bli förvånad över hur mycket mer du har inom dig när du tittar närmare och får bli mer du genom att också höra på andras berättelser.

 

Vi ses torsdagar kl 19.00-21.00.

Din närvaro är viktig

Se det här som om en skolstart, nystart, uppstart. Du sätter vilka ord du vill på det - men det viktiga för mig är att vi är en grupp, alltså samma gäng under hela perioden. Det är viktigt för mig att alla i gruppen kan göra det här tillsammans, på lika villkor. Att dessutom ha en plats, ett gäng och en rutin för veckan är kanske mer avgörande än någonsin. Att logga in online och ha ett tryggt rum att vara mer av dig, hitta in i ditt sanna jag.

Praktisk information

Tid: 19.00-21.00 torsdagar

Kurs: 12 tillfällen 

Var? Online via Zoom
När? 27 jan, 3 feb, 10 feb, 17 feb, 24 feb, 10 mars, 24 mars, 31 mars, 14 april, 21 april, 28 april, 5 maj

För vem? Dig som vill utforska yoga och kreativitet. Passar både nybörjare och mer vana yogis.

Investering: 6 800 kr inkl moms för privatpersoner, 6 800 kr exkl moms för företag.

 

Anmälan

Bara klicka på knappen ""Jag vill" så kommer

du till sidan för att boka din plats*.

*Anmälan är bindande och platsen återbetalas ej. Kan dock överlåtas av dig till en annan person. Betalning sker i samband med anmälan. Önskas delbetalning, var vänlig ange det i mailet så kontaktar jag dig för överenskommelse.

Frågor

Maila kontakt@alskavaranu.com eller ring 070 - 424 63 89

bottom of page