Kurs 40 h -Naturligt fri.

Är du trött på att prestera och längtar efter kreativ frihet i allt du tar dig för? Naturligt fri är kursen för dig som är modig nog att bryta de gamla beteenden som inte funkar och en gång för alla skapa din egen frihet! 

 

Vi kommer jobba med frigörande yoga, övningar för att släppa blockeringar i din röst och såklart toppa det med inspirerande skiss- och skrivövningar. Allt för att du ska kunna känna flow på alla plan i livet och kunna leva fullt ut med val baserade på din magkänsla som tillfredsställer din inre kreatör.

Välkommen!

Naturligt_fri_1080x1080.jpg

kursen i korthet

Naturligt fri är kursen med röst, rörelse, och skapande i fokus där du får möjlighet att ta nästa steg i din personliga utveckling för att leva ett mer kreativt och lustfyllt liv både i jobb och vardag.  I kursen får du enkla och handfasta verktyg som du direkt kommer kunna applicera i din vardag för att känna att du har mer plats att leva det liv du längtar efter att leva fullt ut. Större delen av kursen ses vi i Göteborg och däremellan varvas onlinetillfällen via Zoom med privat coaching. Allt uttänk för att du ska få ut så mycket som möjligt av innehållet. 

Praktisk info

Tider och datum:

 • 28 mars Uppstart online 20.00-21.00

 • 1-2 april Göteborg 9.00-16.30

 • 11 april LIVE online 19.30-21.00 

 • 25 april LIVE online 19.30-21.00 

 • 9 maj LIVE online 19.30-21.00 

 • 23 maj LIVE online 19.30-21.00 

 • 3-4 juni Göteborg 9.00-16.30

 • BONUS: tre privata sessioner á 60 min på tider som passar dig

Mat och boende
Varm lunch ingår i kursen under de helger vi ses. Du står själv för boende under de tillfällen vi ses i Göteborg.

Pris
I samband med att du blir antagen betalar du en anmälningsavgift. Resterande summa betalas efter kursens start. Läs mer om detaljer kring pris och avbokning längst ner på sidan.

Ansökan och antagning

Den här kursen är för dig som redan tagit steg för din personliga utveckling. För att säkerställa gruppens nivå skickar du en ansökan med en kort beskrivning innehållande: namn, telefon, vad som får dig att vilja gå kursen Naturligt Fri, kort kring din erfarenhet av personlig utveckling och varför du söker kursen. Vi återkommer inom ett par dagar med besked om antagning till kursen.

 

Maila ansökan och frågor: kontakt@alskavaranu.com

Intresserad av mer info?
Scrolla vidare för detaljerna

åh,
wow
!

Det här känns gott i magen

Image by Daniel Seßler

det här är för mig. berätta mer!

Frisk av naturen

Ju mer vi vistas i naturen, desto mer förståelse kan vi få för oss själva, andra och var vi kommer ifrån. Vi sänker stressnivåerna, ökar välbefinnande hormoner och bygger en sund relation till oss själva och vår omvärld. I din vardag genererar det mer energi, glädje och förmåga att prioritera och vara kreativ med allt det vardagen bjuder dig.

 

Kanske har du redan smakat på de otroliga effekter som naturen och skogen erbjuder och kanske längtar du efter mer. Eller så är du den personen som har du längtat ut länge nu och istället  yogat, mediterat, eller på andra sätt utvecklats inomhus, men känner att det saknas en pusselbit. Ja på någon av de? Då är den här kursen för dig. För vet du, det är ingen slump att forskningen pekar allt mer på hur läkande naturen och skapande är för våra kroppar. Din hjärna och hela din kropp och själ mår bra av att komma ner i varv och, istället för att röra oss som maskiner, ta rörelse, skapande och kreativitet med ut i naturen och gräva där du står. 

 

Du kommer inse hur läkande den här kursen är bara genom att börja föreställa dig hur du deltar på plats i skogen kring Delsjöområdet i Göteborg. Förrställ dig också att du däremellan boostas och lär dig mer genom att är med online på LIVEsessioner tillsammans med dina nya vänner. Ni är alla med hemifrån och deltar glädjefyllda övningar, rörelsesessioner och härliga samtal om sånt som är viktigt på riktigt. För det är för tusan riktigt viktigt att du ska må bra. Världen behöver dig frisk och energifylld. För det här handlar och dig och ditt välmående, din rätt till att känna dig energifylld och ha modet att känna kraften i att stå stark i dig själv. Så varför inte göra slag i saken och läka på naturligt sätt - i naturen.

JA, tack!

Det låter helt fantastiskt

christian-bowen-yuOAcypoF1I-unsplash.jpg

Hur vet jag om det är för mig?

Image by Jon Moore

Kursen Naturligt Fri passar dig som

 • Redan trivs i naturen och känner att du längtar efter en fördjupad förståelse för hur du kan använda naturen för att samla energi och komma till insikt med hur allt hänger ihop

 • Har dragit dig för att ta dig ut i skogen på egen hand, men varje gång du gör det tänker du att du skulle vilja göra det mer - för att det får dig att må gott

 • Längtar efter att utforska rörelse, röst skapande och kreativitet i en miljö rik på all inspiration du någonsin skulle kunna tänka dig

 • Har påbörjat din läkningsresa och letar efter nästa steg i din process

 • Vill träffa likasinnade och genom det fylla på med energi och användbara verktyg för ett hållbart liv

 • Boosta din kapacitet att förhålla dig till det som händer runt omkring och stärka din självkänsla och själförtroende

eh
jaa!

låter verkligen toppen

Image by Esther Tuttle

Men hur vet jag vad jag får ut av kursen?

Du som går kursen Naturligt Fri får

 • Förutsättningar för att väva ihop yoga, natur, röst och skapande i ord och skiss

 • Verktyg för att komma vidare, komma igång eller våga hålla i ditt skapande i text och bild

 • Möjlighet att bli mer organisk i din utveckling och en gång för alla skippa forcerande och perfektion

 • Mjuka rörelsesessioner för ökad frihet i form av yoga och skogsbad

 • Ett digitalt uppstartstillfälle för att kicka igång processen

 • Två helger på plats i skogen i Göteborg för att praktisera och utforska möjligheterna med att inspireras av naturen och vårt naturliga sätt att röra oss

 • Tre sessioner á 60 minuter med individuell coaching för att kunna fokusera på bara dig

 • Fyra sessioner á 90 minuyter med onlineyoga LIVE via Zoom

Ja-
haa!

såå Mycket för pengarna

noah-buscher-8A7fD6Y5VF8-unsplash.jpg

men gärna fler detaljer, tack

Mer specifikt innehåller kursen:

 • Röstens betydelse för naturlig frihet och röstens del i kroppen

 • Koppling mellan kropp, natur, hjärta och hjärna

 • Skiss och skapande i bild och ordFlödesskrivning

 • Skogsbad

 • Rörelsesessioner för ökad frihet i kropp, själ och tanke

 • Yoga och meditation

 • Privata sessioner med coaching och guidning utefter dina behov och önskemål


bra!

Kan knappt vänta

Image by Anastasiia Tarasova

men, allt detta ingår alltså i kursen?

Japp! Allt detta ingår alltså i kursen!

 

 • 1 digitalt uppstartstillfälle

 • 2 helger tillsammans i skogen Göteborg inkl. varm lunch och fika

 • 3 privata sessioner á 60 min med 1:1 coaching, digitalt eller via telefon

 • 4 gemensamma tillfällen med yoga och guidning online LIVE via Zoom

- BONUS --

Vill du veta exakt vad du får i dig av en styck kurs kan du ta del av detaljerna här:

Innehållsförteckning och näringsvärde

Gemenskap 28 %, personlig utveckling 35 %, självkärlek 37 %, självkänsla 24 %, självmedkärlek 38 %, självförtroende 27 %, egenvärde 24 %, frisk luft 54 %, frigörande röst 27%, njutning 36 %, insikter 14 %, övriga ingredienser 46 %, privat coahing, 24 %. Kan innehålla spår av skratt, bonusverktyg för mer kreativitet och andra energigivande och förlösande näringsämnen.

aha,
Hurra!

det här känns så rätt i magen

Image by Diana Simumpande

jag är redo att känna mig
naturligt fri. mm!

Kursen Naturligt fri - en kärlekshandling till dig själv

Det här som du läser om nu är mer än en kurs, det är en investering för livet. Kursen Naturligt fri en resa som vi vågar påstå kommer göra skillnad för dig på alla plan - såväl mentalt som kroppsligt och själsligt. Varför? För att kroppen måste få vara med för att kunna läka på djupet. Och genom kroppen kommer vi åt de kloka tankarna och visdomen som bor i var och en när vi lär oss lyssna.

 

Du som ansöker till kursen har troligtvis arbetat med dig själv och din personliga utveckling tidigare. Nyfikenhet och fördjupning är värderingar som linjerar med vem du är och vart du är på väg. Så himla bra, för det är helt i linje med vem den här kursen passar för.

Ansökan

Du anmäler ditt intresse genom att skicka din ansökan i ett mail till oss på Älska Vara Nu. Vi tar löpande emot ansökningar och antar löpande och ger dig svar inom ett par dagar på om vi tror att kursens innehåll passar dig. Det är alltså först till kvarn och när platserna är fyllda så är de fylld för den här gången. Varför vi vill ha en ansökan från dig är för att det är viktigt för oss att veta att du är comittad till din utveckling och självkärlek och verkligen är sugen på att delta i kursen i vår. Vi vill alltså genom individuell antagning säkerställa att du som deltagare i hjärtat känner dig sugen på en plats i gruppen. Och vet du - vi kan inte vänta på att höra från dig!


Ansök genom att maila oss på kontakt@alskavaranu.com
Skicka med en kort beskrivning innehållande:

 • Namn

 • Telefon

 • Vad som får dig att vilja gå kursen Naturligt Fri

 • Något som berättar om din erfarenhet av personlig utveckling

 • Varför du söker kursen

 

Vi ser fram emot att höra från dig och hör av oss inom ett par dagar med besked om antagning.

Välkommen!

nu
vad?

datum, pris och detaljer?

KS_14052021_6651.jpg

klart du ska få veta de praktiska detajerna också!

Josefin Andersson leder kursen

Kursledare Josefin Andersson arbetar som yogalärare, konstnär och förändringskonsult. Hon äger och driver Älska Vara Nu där fokus ligger på återhämtning och att skapa förutsättningar för äkta kreativitet, den kreativiteten som kommer från välmående och flöde i vår energi. 

 

Josefin har kunskap och flera års erfarenhet från läkning i naturen, ökad energi och livsglädje genom uttryck i text och bild samt yoga och meditation. Hon gar har dessutom en enormt stor passion för att förmedla hur vi genom balans mellan rörelse och stillhet kan läka lagrad stress och trauma och som hon själv uttrycker det “omvandla stressen till kreativitet för ett mer energifyllt liv”.

 

Josefins förmåga att guida med hjärta och hjärna får dig som deltagare att omedelbart känna sig omhändertagen, sedd och trygg. Oavsett var på din resa du befinner dig möter hon dig med värme, kärlek och respekt och guidar dig till nya möjligheter och förutsättningar för ett härligare liv. 

Kursen startar 21 mars och avslutas 12 juni

Vi kommer träffas online och i Göteborg. Exakt plats får du när du ansöker, men vi kommer hålla till i skogarna kring Härlanda Tjärn och Delsjön. Vi möts under helgerna i Göteborg upp på gemensam plats nära hållplats och parkering. Det är alltså inga problem för dig att ta dig dit oavsett vilket transportsätt du väljer.

 

Observera att du själv ordnar med boende, frukost och middag. Varm lunch och fika ingår däremot under de helger vi ses på plats i Göteborg.

 

Omfattning kurstillfällen

Två helger på plats i skogen i Göteborg 30 h
Tre sessioner privat coaching á 60 minuter 3 h

Fyra onlinesessioner LIVE inklusive uppstart 7 h

 

Totalt 40 h
 

Datum för kurstillfällen

 

Mars

 • 21/3 Uppstart digitalt via Zoom kl 20.00-21.00
  Introduktion och förslag för hur du får ut så mycket som möjligt av kursen

 • 26-27/3 Naturligt fri på plats i skogen i Göteborg, kl 9.00-16.30
  Under två dagar varvas rörelse med övningar för ökad kreativitet, naturlig
  röst och samtal kring hur vi kan använda naturen som plats för ökad energi
  och livsglädje


April 

 • 11/4 Yoga och guidning LIVE via Zoom kl. 19.30-21.00
  90 min yogaklass inklusive guidning i processen

 • 25/4 Yoga och guidning LIVE via Zoom kl. 19.30-21.00
  90 min yogaklass inklusive guidning i processen
   

Maj

 • 9/5 Yoga och guidning LIVE via Zoom kl. 19.30-21.00
  90 min yogaklass inklusive guidning i processen

 • 23/5 Yoga och guidning LIVE via Zoom kl. 19.30-21.00
  90 min yogaklass inklusive guidning i processen

 

Juni

 • 11-12/6 Naturligt fri på plats i skogen i Göteborg, kl 9.00-16.30
  Uppföljning och utveckling av tidigare övningar samt fördjupning av naturlig
  röst, skiss och skapande samt  

   

Privat coaching

Tre individuella coachingsessioner á 60 min digitalt via Zoom eller på via telefon
som du bokar in tillsammans med Josefin på tider som passar din kalender.

Jag
vill!

vad kostar det?

Image by Gianandrea Villa

här är din investering i kursen naturligt fri:

Investering och möjligheter för betalningsalternativ

 

Pris för kurs inklusive moms: 9 875 kr

För företag tillkommer moms på 25%.

 

Anmälningsavgift: 3 500 kr
 

Läs mer om avbokning längre ner.

 

Bra att veta gällande betalning

 • Anmälningsavgifter betalas i samband med anmälan och återbetalas ej

 • Resterande summa betalas i samband med kursstart

 • Betalningssätt: Swish eller faktura

 • Möjlighet: Dela upp betalningen på upp till fyra gånger

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss för att delbetala kursavgiften.

 

Avbokning

Då vi har begränsat antal platser behöver du avboka kursen senast 3 veckor innan kursstart för att kunna överlåta platsen till annan person. Observera att anmälningsavgiften på 3 500 kr EJ återbetalas vid avbokning. Vid avbokning senare än 3 veckor innan kursstart debiteras 50 % av avgiften.