top of page

Kurs 40 h -Naturligt fri

Är du trött på att bara gå runt och prestera och längtar efter kreativ frihet i allt du tar dig för? Naturligt fri är kursen för dig som är modig nog att bryta de gamla beteenden som inte funkar och en gång för alla skapa din egen frihet! 

IMG_0838.HEIC

Var beredd på att gå in för helhelgerna i skogen, mycket kan hända både för gruppen och inombords där. kursen ger en fantastisk kombination av övningar, med så många olika inslag och samtidigt känsla av röd tråd och helhet. 

- Tidigare deltagare

IMG_0824.HEIC

OM KURSEN

Naturligt Fri är kursen för personer som vill känna mer frihet i vardagen och lära sig mer om att självläka med naturens och kroppens hjälp, utan krångliga metoder eller speciell utrustning.

Under kursen jobbar vi med röst, rörelse, och skapande i fokus så att du får möjlighet att ta nästa steg i din personliga utveckling för att leva ett mer kreativt och lustfyllt liv både i jobb och vardag. 


I kursen får du enkla och handfasta verktyg som du direkt kommer kunna applicera i din vardag för att känna att du har mer plats att leva det liv du längtar efter att leva fullt ut.

 

Josefin Andersson som leder kursen har själv erfarenhet av att använda skogen som plats för att hitta frihet och energi i sitt liv. Har har gått från att vara fast i ekorrhjulet och andras idéer om hur hon ska leva sitt liv, till att leva det liv just hon var tänkt att göra och älskar.

 

Med över sju års erfarenhet av självläkning med kroppen och naturen som största källor till välmående delar Josefin sina hemligheter för att du ska kunna må bättre både på kort och lång sikt.

Större delen av kursen ses vi i skogen i Göteborg och däremellan varvas onlinetillfällen via Zoom med privat coaching. Allt uttänk för att du ska få ut så mycket som möjligt av innehållet. 

 

Nedan följer kort praktisk info samt upplägg och innehåll för kursen Naturligt Fri.

Tider och datum

 • 28 mars Uppstart online 20.00-21.00

 • 1-2 april Göteborg 9.00-16.30

 • 11 april LIVE online 19.30-21.00 

 • 25 april LIVE online 19.30-21.00 

 • 9 maj LIVE online 19.30-21.00 

 • 23 maj LIVE online 19.30-21.00 

 • 3-4 juni Göteborg 9.00-16.30 

Bonus - 3 h privat coaching

Tre coachingsessioner 1:1 á 60 min. De tre tillfällena bokar du in under kursens gång på tider som passar dig

För vem?

Kursen Naturligt Fri passar dig som längtar efter en fördjupad förståelse för hur du kan använda naturen för att samla energi och komma till insikt med hur kropp, känslor, tankar och själ hänger ihop​. Är du den personen som längtar efter att utforska rörelse, röst, skapande och kreativitet i en miljö rik på all inspiration du någonsin skulle kunna tänka dig är det här för dig.
 

Mat och boende
Varm lunch ingår i kursen under de helger vi ses. Du står själv för boende under de tillfällen vi ses i Göteborg.


Investering

9 875 kr inkl moms

För företag tillkommer moms med 25%
(Liten grupp, begränsat antal platser.) 

Bra att veta gällande betalning

 • Anmälningsavgiften på 3 500 kr betalas i samband med anmälan och återbetalas ej vid eventuell avbokning

 • Resterande summa betalas senast 4 mars 2023

 • Betalningssätt: Swish eller faktura

 • Möjlighet att delbetala på upp till tre tillfällen - skriv i så fall det i ansökan
   

Läs mer om avbokning längre ner.

 

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss för att delbetala kursavgiften.

 

Välkommen!

Har du frågor

Höra av dig till Josefin Andersson

Telefon: 070-424 63 89

E-post: kontakt@alskavaranu.com

hannah-morgan-KlUjrn4lk8g-unsplash.jpg
Image by Gianandrea Villa.jpg

Avbokning

Då vi har begränsat antal platser behöver du avboka kursen senast 4 veckor innan kursstart för att det skall finnas möjlighet att kunna erbjuda platsen till annan person. Observera att anmälningsavgiften på 3 500 kr EJ återbetalas vid avbokning. Vid avbokning senare än 4 veckor innan kursstart debiteras 75 % av den totala kursavgiften.

ramsha-asad-BN6KGhS8Eik-unsplash.jpg

sagt OM lärare JOSEFIN Andersson

"Josefin har en så himla härlig lugn och trygg energi. Det sätt hon undervisar på: mjukt och inkännande har varit den enda vägen som skulle leda mig framåt.Efter att jag börjat praktisera förJosefin har fantastisk utveckling skett och livet har över tid skiftat både i det lilla och stora."

"Josefin är en sån person man aldrig vill ska sluta prata. Hon säger inte bara bra saker, utan säger dem även på ett så bra sätt. Josefins energi är så härlig och jag ville inte att kursen skulle ta slut Jag är så otroligt tacksam att jag fick tips om Älska Vara Nu. Det har varit en plats att landa på och jag har fått nya insikter och mått bättre för varje vecka som gått. Tusen tack Josefin för att du finns och för att du räddade min värld när jag behövde det som mest."

Tjolöholm220518-11_digital.jpg
bottom of page