top of page
Boka en helg med
Älska Vara Nu
Retreat_utan_datum.png

Välkommen till en yogahelg i lekfullhetens, mjukhetens, kreativitetens och matinspirationens tecken!

Behöver du checka ut för vardagen och boosta din energi? Längtar du efter tid att pausa stress och press och fokusera på det du mår bra av? Skulle du må bra av att släppa loss och leka och skapa mer?  Har du lust att bli matinspirerad?

 

Säg JA till den här helgen om du är redo att ge dig själv en boost i en riktning som bjuder in till mer frihet och lust för livet!

Jaaaaa!

Under tre dagar ses vi tillsammans på natursköna Sörby Retreatcenter utanför Falkenberg i Halland. Fokus för helgen ligger på sömlöst välmående i kropp och själ. Allt genom yoga, meditation, rörelse, frigörande röst och kreativitet och otrolig matinspiration.

 

Självklart blir du bortskämd på landet med mysigt boende, god vegetarisk mat och ett upplägg designat för att skapa mer plats i ditt liv för DIG. Vi kommer hålla till i en rund yogasal, kringliggande natur och trädgård samt skapa utrymme för stunder vid både brasan och i bastun. Boende och helpension är inkluderat i helgens upplägg.  Så allt du behöver göra är att skriva upp datumen i din kalender, säga JA! till att vara med oss på Sörby.

“Förväntande mig att få bli inspirerad och motiverad av sammanhanget som det innebär att vara med andra nyfikna och närvarande människor! Fantastisk! Jag har ALDRIG känt mig själv som mig själv så mycket som när jag åkte därifrån! Josefin är ett proffs! Så bra på att leda gruppen, kände mig trygg och bekväm från första sekunden!"

Nedan följer kort praktisk info samt upplägg och innehåll för retreaten:

ALLT praktiskt DU BEHÖVER VETa

Datum

28-30 juni 2024

Tid

Incheckning kl 16.00 fredag och utcheckning kl 14.00 söndag

Var? 

Sörby Retreatcenter, ca 15 min utanför Falkenberg i Halland


För vem?

Kursen passar dig som längtar efter att komma iväg en helg för att boosta din energi. lekfullhet, mjukhet och kreativitet - på alla plan i livet. Är du dessutom att bli matinspirerad är det här för dig. Passar både nybörjare och vana.

 

Lärare

Josefin Andersson

Coach, yogalärare, konstnär & entreprenör

 

Matinspiration och ansvarig för menyn

Annika Fischer

Matkreatör, eventplanerare och entreprenör

Upplägg

Varje dag består av:

 • Yogaundervisning

 • Meditationsstunder

 • Workshop för kreativitet, frihet och lekfullhet

 • Rörelsesessioner för reglering av nervsystemet

 • Övningar i frigörande röst

 • Tid för varande och reflektion

 • Alla övningar varvas mellan inomhus i yogasalen och utomhus i naturen och tillhörande trädgård.

Fokus ligger under kursen på att hitta energi, genom mjukhet, lekfullhet och kreativitet och god näringsrik mat. Livet är ju till för att levas levande! 

 

Under våra tre dagar tillsammans ges du möjlighet till fördjupad relation till dig själv, din kropp och får ökad förståelse för hur lugn och flöde i systemet hänger ihop med din kreativa förmåga, glädje och livskraft.

 

Vi utforskar under helgen nya lager i dig, och ger genom steg för steg utrymme för mer energi och läkning av kropp och själ. En riktig boost helt enkelt. Dessutom ingår allt. Så du behöver inte tänka på något annat än att boka och komma dit.

Boende, mat, faciliteter och övrigt

 • Del i dubbelrum

 • Helpension (frukost, lunch middag och fika)

 • Workshopmaterial

 • Bastu

 • Växthus samt trädgård med olika bersåer

 • Öppen spis


Investering: 

995 kr

Bra att veta gällande betalning

 • Anmälningsavgiften på 2 995 kr betalas i samband med anmälan och återbetalas ej vid eventuell avbokning

 • Resterande summa betalas senast 4 veckor innan start

 • Betalningssätt: Swish eller faktura
   

Läs mer om avbokning längre ner.

 

Frågor

Välkommen att höra av dig till

 

Josefin Andersson:

070-424 63 89

Annika Fischer

072-151 52 44

 

Välkommen!

Boka din plats

Tack för din bokning. Vi hör av oss inom kort.

luna-active-fitness-O3AA1XfKofM-unsplash_edited.jpg
jackson-david-WUydTfaP3t4-unsplash.jpg

Avbokningsregler

Då vi har begränsat antal platser behöver du avboka kursen senast 4 veckor innan kursstart för att det skall finnas möjlighet att kunna erbjuda platsen till annan person. Eventuell avbokning ska ske skriftligen via mail till kontakt@alskavaranu.com. Observera att anmälningsavgiften på

2 995  kr EJ återbetalas vid avbokning. Vid avbokning senare än 4 veckor innan kursstart debiteras 75 % av den totala kursavgiften, alternativt kan du välja att istället för debitering på ovan nämna procentsats överlåta din plats till annan person.

Inställd kurs

Vid händelse av sjukdom hos arrangören eller den som tillhandahåller lokaler och logi för kursen har arrangören rätt att ställa in kursen. Rätten att ställa in gäller även vid force major (ex krig, pandemi, naturkatastrofer, brand, leverantörsproblematik etc) . Vid inställt kurs behåller du din bokade plats. Arrangören har vid inställd kurs rätt den behålla den totala summan du betalat för retreatet och inom två veckor skicka ut förslag på nytt datum för kursen.

IMG_2763_edited.jpg
IMG-2823.jpg
bottom of page