top of page

Workshop på Tjolöholm Slott

Frukost, yoga och måleri -Mors dag 28 maj 2023

Tjolöholm220518-33_digital.jpg

Har du också tänkt på att din mamma, syster eller svärmor eller du själv  inte behöver fler saker. Tvärtom är det ofta full i skåp och lådor. Exakt samma med kompisarna. Det vi allt mer värdesätter högst är istället att skapa minnen tillsammans. Så att boka in er på en kreativ stund ihop kommer till skillnad från de överfulla lådorna och skåpen att ge massor av energi - både i stunden och långt senare när ni minns tillbaka. Workshopen är såklart öppen för vem som helst, men kanske är det extra passande att ge bort den i present till en mamma. Kom som du är och lämna mjukare och mer kreativ. All info och bokning här nedanför.

Datum

28 maj

Tid

8.00 - 12.00

Var? 

Tjolöholm Slott, 30 min söder om Göteborg


För vem?

Workshopen är för dig som vill ha en mjuk och rolig halvdag där vi släpper loss din kreativitet och lämnar måsten och borden hemma. En härligt stund där du ägnar dig åt att bara ha kul tillsammans med andra. Passar både nybörjare och vana.

 

Lärare

Josefin Andersson
Kreativitetsexpert, yogalärare och konstnär

Innehåll och upplägg

Nedan följer kort info om de olika delarna:

Yinyoga 8.00

Vi startar workshopen med mjuk yinyoga i den makalösa slottsträdgården. Alla positioner är utvalda för att du ska kunna landa med närvaro i kroppen och alternativ finns under hela klassen för att anpassa efter kroppens nivå.
 

Frukost 9.30

Med närvaron på plats i kroppen fortsätter vi till Restaurang Storstugan för en härlig frukostbuffé.  
 

Måleriworkshop 10.45

Efter en härlig frukost är vi redo att dyka ner i måleridelen på mysiga Loftet. Lokalen än belägen i en lada från tidigt 1900.tal med stor charm och gott om plats för kreativitet och nyfikenhet. Här är du i säkra händer, eftersom Josefins lekfulla och härliga inställning till skapande går bortom vad du tidigare testat. Skratt utlovas!
 

Övrigt

Konstnärsmaterial och frukost ingår i priset. Yogamatta och filt tar du själv med för yogan.  Inga förkunskaper krävs. Kom som du är, i sköna, mjuka kläder som tål både yoga och måleri.


Pris

1 person - 1 395 kr/st

2 personer och uppåt - 995 kr/st eftersom det är Mors dag. Bjud med dig någon du gillar, en mamma, eller någon annan härlig person.

 

Bokning 

Begränsat antal platser.


Bokningen är bindande och kan ej avbokas. Platsen kan dock överlåtas till annan person. 

Boka din plats

BOKA FLER ÄN 2 - 995 kr/pp

Tack för din bokning. Vi hör av oss inom kort.

bottom of page