top of page

Mmm..! Yoga

unnamed-18.jpg

Yin

Mjuka positioner som byggs upp med eller utan block, bolster och filtar.

Yinyoga är en prestationslös och terapeutisk yogaform som ger kroppen chans att släppa taget och för att läka i grunden. 

 

Genom att långsamt komma in och ur varje position  Yinpositionerna hålls i 4-10 minuter och varvas med lika lång vila för att du verkligen skall få möjlighet att uppleva effekten av övningarna. Magin sker lika mycket i vila som i det aktiva.

Restorative

Lugn och återhämtande yoga med fokus på djup vila för avslappning i grunden.

Restorativeyoga stöttar kroppens naturliga återhämtning och bidrar till att på ett mjukt och tillåtande sätt skapa lugn och ro i nervsystemet.

Restorativeyoga består av stöttande positioner som byggs upp med hjälp av bolster, filtar, block, ögonkuddar och andra props.

 

Positionerna hålls i 15-20 minuter för att ge kroppen chans att helt slappna av och därmed komma mer i djup vila som läker våra system i grunden.

Fri rörelse

Rörelser som främjar reglering av vårt nervsystemet för ett liv mer mer lugn och ro.

De fria rörelserna hjäler kroppen att släppa trauma och reglera vårt nervsystem. Rörelserna varvas med stabiliserande övningar som syftar till att öka vår kapacitet att hålla oss själva i det vi upplever. 

 

Inkännande rörelser som bidrar till att skapa ett naturligt flöde i hela vårt system. Att jobba med små rörelser för att skapaa rörelse i hela systemet bidrar till ökat välmående och främjar flöde i både kropp och själ, både på kort och lång sikt.

Undervisas både som egen klass men vävs också in i undervisning av både yin- och restorativeyoga.

bottom of page