top of page
Föreviga brudbuketten
med unikt konstverk signerat Josefin

Vi vet hur mycket fint som händer under er bröllopsdag. Allt ni planerat för att fira er kärlek blir en upplevelse för livet. Fotografen förevigar er dag med vackra bilder - men vi vill vara med och ta magin från er kärlekstund till nästa nivå. 

 

Genom ett konstverk där blommorna får stå i fokus tolkar konstnären Josefin Andersson, er brudbukett. Det specialtillverkade konstverket skapas utifrån hennes särskilda förmåga att genom färg och form varsamt bevara känslan från bröllopet. 

 

Med inspiration från ett fotografi av er brudbukett skapas målningen utifrån era önskemål. Dialogen sker i lugn och ro tillsammans med er efter bröllopet.

 

Josefin är verksam i Varberg. Hennes konst kännetecknas av ett lekfullt uttryck,starka färger och organiska former. 

 

Ge blommorna ytterligare liv och förgyll ert hem med ett minne som håller för resten av livet - utan att varken blekna, torka eller sloka.

D3468C2E-5670-4B61-98A9-984B8B99F1D2_edi
Hur kan en tolkning se ut?
IMG_0621.jpg

På Tjolöholm Slotts skördefest 2021 träffade Josefin blomsterdesignern och bröllopsfloristen Erika som driver Blomliw. När hon en höstdag ett år senare fick upp en fantastisk brudbukett skapad av Erika i sitt flöde på Instagram bestämde hon sig för att med inspiration från det fotografiet för första gången tolka en redan befintlig bild i sitt eget uttryck. Resultatet blev målningen som finns här på sidan längst och inspirationen kom från fotografiet här.

 

Komplimangerna från tolkningen har varit många. Idén med att erbjuda specialmålade verk av brudbuketter har grott under ett par år nu och från januari 2024 kan du beställa din egen specialbeställda take signerad Josefin på just er bukett. 

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

/Team Josefin

Psssst. Bra present att ge till brudparet..!

IMG_3429.jpg
JOBBAR DU MED BRÖLLOP och brudpar?
- SAMARBETA MED JOSEFIn -

Är du bröllopskoordinator, bröllopsfotograf, bröllopsflorist eller på annat sätt vill samarbeta med Josefin

för att göra din kunds upplevelse unik? Skriv eller ring, så snackar vi om hur vi kan samarbeta:

bottom of page