top of page
Yoga & Frukost på Tjolöholm
 
utvalda datum sommaren 2023
Kajsa Sjölander_12062021_770A1449.jpg

Välkommen att ge dig själv en skön start på dagen med yoga och frukost på Tjolöholms Slott! Under utvalda datum i sommar bjuder vi för tredje året i rad in till exklusiv yoga i slottsmiljö tillsammans med omtyckta yogaläraren Josefin Andersson.

 

Vi möts kl 8.00 på den stora gräsmattan framför slottet mot havet. Här på paradgräsmattan njuter du först av en lugn och välgörande stunds mjuk yinyoga, med havet som utsikt och slottet bakom dig, följt av en fantastisk frukostbuffé i Storstugan.

 

Josefin guidar dig genom 90 minuters mjuk och lugn yinyoga - en stillsam yogaform med läkande effekter för såväl kropp som själ. Klassen innehåller en kort introduktion till yinyoga och efter det är allt du behöver göra att låta dig guidas genom positioner och vila. Det blir en upplevelse utöver det vanliga där du får chans att ge dig själv en återhämtande treat. Helt enkelt ett vänligt sätt att starta morgonen på - själv eller tillsammans med någon du tycker om.

 

Enligt Josefins elever är hennes sätt att undervisa ”något utöver det vanliga”. Hennes specialitet är återhämtning och rörelse – och hur det kan kopplas till ökad kreativitet och livsglädje. Och kanske viktigast av allt – yoga ska inte vara svårt eller krångligt utan något som blir av. Inga förkunskaper krävs.​

Praktisk info

  • Var? Paradgräsmattan, Tjolöholm Slott - bakom slottet mot havet (vid regn lokalen Loftet ovanför slottsbutiken. Du meddelas i så fall via sms.)

  • När? Utvalda datum i juni och juli

  • Tid? Kl 8.00

  • Pris: 495 kr

Att tänka på:

  • Kom gärna 10-15 minuter innan vi startar så vi kan börja på utsatt tid

  • Ta med yogamatta samt en tjockare filt som vi kommer använda som stöttning i de olika positionerna

  • Mjuka kläder och kanske en extra tröja beroende på väder (vid regn kommer vi hålla till i lokalen ovanför Slottsbutiken. Du meddelas i så fall via sms.)

 

Vi vet sedan tidigare att eventen vi kör på Tjolöholm snabbt blir fullbokade. Så först till kvarn!

Tjolöholm220518-11_digital.jpg
Om JOSEFIN ANDERSSON

Josefin driver företaget Älska Vara Nu där hon arbetar som som yogalärare, konstnär och förändringskonsult. Hon erbjuder coaching, föreläsningar, kurser, retreat, klasser och workshops till både privatpersoner och företag. Bland hennes kurser hittar vi bland annat Naturligt Fri, Yoga för Den hållbara chefen och Att hålla. 

 

I övrigt undervisar hon workshops, helgkurser och upplevelsekonferenser där hon kombinerar yoga och skapande, alltid med fokus på kreativitet och hållbarhet.

Som konstnär ställer hon ut på gallerier runt om i Västsverige, senast på The Gallery hos Gothia Towers, Strandverket Konsthall på Marstrand och nu under sommaren hittar du hennes verk här på Tjolöholm, på Galleri Loftet.

bottom of page